![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jestem początkującym i mam problem z wykorzystaniem bootstrap i jquery w projekcie Laravel. Wrzuciłem pliki jquery i bootstrap do katalogu public ale nie zawsze mi działa, czasem nie widzi tych plików i nie działają skrypty np. jquery. Jaki dodać biblioteki żeby korzystać z nim w każdym miejscu w projekcie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak wrzuciłeś?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykorzystuje dołączanie widoku
np. w route mam Route::get('/', function() { return View::make('home') ->nest('header', 'layout.header') ->nest('menu', 'layout.menu') ->nest('footer', 'layout.footer'); }); i biblioteki dołączam w pilku layout/header.php <!--header view--> <!doctype html> <html lang="pl"> <head> <meta charset="utf-8"> <title>Tytuł</title> <script type="text/javascript" src="js/jquery-2.2.0.js"></script> <script type="text/javascript" src="bootstrap-3.3.6-dist/js/bootstrap.min.js"></script> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="bootstrap-3.3.6-dist/css/bootstrap.min.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="bootstrap-3.3.6-dist/css/bootstrap-theme.min.css" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css" /> <link href="font-awesome-4.5.0/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet"> </head> <body> <div id="container" class="container"> <div id="header" class="row page-header"> <div class="col-lg-9 col-md-9 col-sm-9 col-xs-7"><h1>Dobór urządzeń grzewczych </h1></div> <div class="col-lg-3 col-md-3 col-sm-3 col-xs-5">Info</div> </div> <!-- end header view--> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod src="js/jquery-2.2.0.js" Dajesz ścieżku relatywne, a mają być bezwzględne: Kod src="/js/jquery-2.2.0.js"
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:50 |