![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 1 Dołączył: 28.08.2015 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
Mam taki problem... Chciałby zwrócić sobie zmienne sesyjne, które powstały w funkcji logowania. Zmienne te będą mi potrzebne w wielu miejscach. Niestety var_dump zwraca null. Czy ktoś jest w stanie pomóc mi znaleźć błąd? [functions.php]funkcja logowanie, która ustawia zmienne $_SESSION['uid'] oraz $_SESSION['uname']:
[userProfile.php]a tutaj już inny plik, w którym już te zmienne nie są widoczne -> var_dump zwraca null:
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Najpierw $userdate, pozniej $userdata - literówka, gdybyś miał włączone wyświetlanie błędów to by leciały notice'y i byś to zauważył.
Wiesz, że to za każdym razem zwraca tylko true? Ten post edytował kapslokk 26.02.2016, 13:40:18 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 1 Dołączył: 28.08.2015 Ostrzeżenie: (0%)
|
Oto dowód, że zmęczenie nie pozwala dobrze mysleć. Dzięki za pomoc:) Idę sie przespać...
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 00:37 |