![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z deklarowaniem zmiennych. Mój skrypt php w ogóle ich nie widzi, więc i nie wstawia do bazy. Wstawia tylko same puste rekordy. Możecie mnie naprowadzić gdzie robię błąd ![]() Oto kod:
A to błędy: Notice: Undefined index: id_admin in C:\xampp\htdocs\CDR\pan_admin.php on line 25 Notice: Undefined index: id_imie_admin in C:\xampp\htdocs\CDR\pan_admin.php on line 25 Notice: Undefined index: nazwisko in C:\xampp\htdocs\CDR\pan_admin.php on line 25 Notice: Undefined index: email in C:\xampp\htdocs\CDR\pan_admin.php on line 25 Ten post edytował Hemik 24.02.2016, 11:59:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- nie sprawdzasz czy wysyłasz formularz,
- masz spie... strukturę html. Formularz powinien być jedny na wszystkie pola a nie na każde oddzielnie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- nie sprawdzasz czy wysyłasz formularz, - masz spie... strukturę html. Formularz powinien być jedny na wszystkie pola a nie na każde oddzielnie. Czyli powinien być jeden Div i jedno <form> na wszystkie pola input i lebel ? Tak jak teraz ? Ten post edytował Hemik 24.02.2016, 12:00:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HTML jest reprezentacją stanu fizycznego. Książki, dokumentu, whatever. Czy jak idziesz do urzędu załóżmy skarbowego i składasz PIT dostajesz 150 formularzy i na każdym oddzielnie imię, nazwisko, pesel itd?
Zerknij sobie na jakikolwiek formularz choćby na tym forum i zobacz jak jest zbudowany. Do tego twoje zapytanie jest podatne na sql injection. Używaj prepare() i execute(). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mówiłem o formularzu a nie div (<form...)
|
|
|
![]()
|
|
ja mówiłem o formularzu a nie div (<form...) Zrobiłem dz ... HTML jest reprezentacją stanu fizycznego. Książki, dokumentu, whatever. Czy jak idziesz do urzędu załóżmy skarbowego i składasz PIT dostajesz 150 formularzy i na każdym oddzielnie imię, nazwisko, pesel itd? Zerknij sobie na jakikolwiek formularz choćby na tym forum i zobacz jak jest zbudowany. Do tego twoje zapytanie jest podatne na sql injection. Używaj prepare() i execute(). Już ogarnięte ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 12:31 |