![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 004 Pomógł: 9 Dołączył: 18.01.2011 Skąd: Siedlce Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Witam, mam na sprzedaż panel dla biura rachunkowego, pisałem go dla pewnego klienta, z którym kontakt zwyczajnie się urwał. Postanowiłem go dokończyć i spróbować sprzedać.
Funkcje administratora: -> Użytkownicy - Edycja (dane + uprawnienia użytkownika) - Usuwanie użytkownika - Przesyłanie plików użytkownikowi (Deklaracja VAT, Rejestr VAT, Wydruk księgi, Podsumowanie księgi, Deklaracja podatkowa PIT, Lista Płac, dokumenty rejestracyjny, Faktury) -> Odebrane pliki - Przegląd / wyszukiwanie plików, które zostały przesłane dla biura przez użytkowników. -> Kalendarz podatkowy - Informacja wysyłana do wszystkich użytkowników / do wybranych użytkowników z okreslonym priorytetem. -> Podatki do zapłaty - Wezwania do zapłaty przesyłane dla użytkownika -> Historia - Logowanie wszystkich akcji, które użytkownik i administrator wykonali. -> Zmiana hasła + zmiana danych administratora. Użytkownik -> Kalendarz podatkowy - Powiadomienia od administratora -> Wyślij pliki - Wysylanie plików do biura (Przelewy za ZUS, faktury) -> Pobierz pliki - Pobieranie plików, które wysłał administrator (typy opisane wyżej) -> Podatki do zapłaty - wezwania do zapłaty wysłane przez administratora -> Edycja hasła + danych konta. Każda "opcja" ma możliwość dynamicznego wyszukiwania, sortowania po każdej kolumnie, ustalania ilości rekordów na stronie + paginacja (wszystko dynamiczne - bez przeładowywania strony). Całość jest napisana obiektowo w php5, front jest oparty na bootstrapie, jest w pełni responsywna i wygląda schludnie. Demo podeślę zainteresowanym na pw. Cena - co łaska ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 00:37 |