![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2014 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukuję pracy jako programista php. Posiadam doświadczenie w programowaniu aplikacji internetowych. Dotychczas stworzyłem kilka komercyjnych aplikacji na frameworku Codeigniter oraz 3 komercyjne aplikacje na frameworku Laravel 5.1 w tym dwie bardziej rozbudowane. Moje umiejętności: - php 5.5 wzwyż - mysql - js - css - html - Laravel 5.1 - Codeigniter - Botstrap 3 - JQuery - Git - Sublime - Xampp - Postman - angielski ( czytanie dokumentacji, stakoverflow) Potrafię wykonać aplikacje od A-Z, czyli backend i frontend, po otrzymaniu projektów psd. Interesuje mnie tylko i wyłącznie praca na Laravel 5.1 - 5.2. Nie zajmuję się tworzeniem stron na wordpress i innych gotowych cmsach, nie interesuje mnie praca z takimi narzędziami. Cenię sobie rozwój, jakość kodu, porządek. Nie interesuje mnie kontakt z klientem. Interesuje mnie stawka miesięczna netto od 3,5 tys. zł. Miło by było, abym współpracował z osobami, które szczegółowo planują to co robią i będą w stanie przygotować do projektu szczegółową specyfikację, w której będą uwzględnione drobne elementy, takie jak pola formularzy, podstrony, wyświetlane treści, akcje, przyciski, komunikaty, walidacja. To bardzo ułatwia pracę, zwiększa efektywność i zmniejsza całościowy czas pracy nad projektem. Ciężko się pracuje na jedno lub dwustronnym ogólnym zarysie aplikacji, bo trzeba o wszystko dopytywać i tracić czas. Zapraszam do kontaktu przez priv lub email: omenomn@onet.eu Ten post edytował Omenomn 14.02.2016, 10:32:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:54 |