![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z przeglądarką chrome.
Gdy tworzyłem strone pracowałem na firefoxie i problemu nie dostrzegłem. Kiedy chciałem przetestować na chromie zauważyłem ze menu fixed wchodzi pod treść contentu strony, mimo ustawionego wysokiego z-indexu. Gdzie popełniłem błąd? adam.zdi24.pl/muse Proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Menu jest dzieckiem header, nic nie pomoże ustawianie dla niego z-index.
Z-index trzeba ustawić dla header. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super! Dziękuje za szybką odpowiedz.
A przy okazji jeśli można. Mam też problem z animacja tła w banerze. chciałbym aby po najechaniu on zwiekszał swój rozmiar To działa tylko, pod elementami h1 i przyciskiem. czyli dokladnie poza obszarem tresci. Jest jakiś wymyk by aktywować to na całym obszarze banera? Aktualny kod Kod .bg-top{
width: 100%; height:100%; position:absolute; top:0; background-image: url("../images/bg_header.jpg"); background-position: bottom center; background-size: cover; background-repeat:no-repeat; -moz-transition: all .5s; -webkit-transition: all .5s; transition: all .5s; -moz-transform: scale(1,1); -webkit-transform: scale(1,1); transform: scale(1,1); -moz-background-size: cover; -webkit-background-size: cover; &:hover{ -moz-transform: scale(1.1,1.1); -webkit-transform: scale(1.1,1.1); transform: scale(1.1,1.1); } } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
header:hover .bg-top{
//skalowanie } -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dziękuje
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:06 |