![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Będę chciał napisać system zarzadzania projekami i moje pytanie czego wam brakuje w obecnych systemach ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co to robi w tym dziale?
Tyle czasu na forum, 1k postów i nie wie? ![]() zrób sobie zestawienie tych najbardziej istotnych według jakiś kryteriów i na bazie tego wyciągnij najważniejsze funkcjonalności. Laik powie Ci, ze języka polskiego. Generalnie ciężko będzie Ci przebić jirę, redmine, trello też jest popularne. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Automatycznego wypełniania a jeszcze lepiej automatycznego wykonywania, możesz zrobić taki przycisk "Zrób" i będę sobie siedział i klikał. Poza tym sądzę, że jest już tyle systemów i to nawet tych dobrych, że ciężko będzie wprowadzić nową funkcję, która nie istnieje w tych systemach.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 23 Dołączył: 23.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jeśli w ogóle kiedyś uda się Tobie stworzyć system, który będzie choć w miarę dorównywał obecnym systemom (np. Jira, Confluence), wtedy złożę Ci gratulacje.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli już chcesz się czymś takim zajmować to jak dla mnie na rynku nieco bardziej brakuje jakiegoś prostego programu do zgłaszania błędów.
Coś na tle prostego żeby każdy klient sobie z tym poradził. Zobacz chociażby na tak prosty zgłaszacz ja "mantis bug tracker" przy zgłaszaniu masz do wypełnienia: Powtarzalność, Ważność, Priorytet, Platforma, System operacyjny, Wersja systemu, Kroki by powtórzyć, Dodatkowe informacje i już większość ludzi głupieje. Za proste ? to połącz to z serwerami pocztowymi, klient wysyła zgłoszenie mailem, a system automatycznie je zaciąga i może być dalej obsługiwane ze zgłaszacza. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:51 |