![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli byli byście tak mili i mogli mi pwiedziec czy da sie zrobic cos takiego
mam przycisk i chcial bym zeby po nacisnieciu tego przycisku po zaladowaniu index.php jakiejs zmiennej byla przypisana jakas wartosc Kod print '<FORM ACTION="index.php" METHOD=POST>';
print '<center><INPUT TYPE="submit" VALUE="Wyloguj"></center>'; print '</FORM>'; Ten post edytował Darkoe 10.01.2005, 22:59:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Zmień temat wątku, bo zamknę.
temat na streszczać problem a nie liczyć ilośc postów! Jeszcze raz i dam ostzreżenie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy o to Ci chodziło ? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znaczy już zrobiłem to inaczej
Kod <?
if ($_POST['co1'] =='wyloguj') { unset ($_SESSION['xxx']);} print '<center><FORM ACTION="index.php" METHOD="POST">'; print '<INPUT TYPE="hidden" Name="co1" VALUE="wyloguj"><TABLE>'; print '</TABLE><INPUT TYPE="submit" VALUE="Wyloguj"></FORM></center>'; ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:06 |