![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
prosze popatrzecie na strone www.aport-polska.com/konkurs i wypowiedzcie sie na temat tej strony - co mozna zmienic ..... by byla nadal prosta, ale moze bardziej atrakcyjna .... Pozdrawiam APORT ![]() Ten post edytował aport 10.01.2005, 22:50:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to żółte tło!!! strasznie słabe... ale te linki w stopce... niebieski na czerwony sprawil ze musialem mocno zmrużyć oczy by odczytać co tam sa za linki ;] [moze to defekt widoczny tylko w IE
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 7.10.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
co znaczy - zolte tlo - bardzo slabe
![]() ![]() Dzieki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nie tyle za słabe żółte tło, co brak spójności kolorów (żółte i białe) tym bardziej, że na białym tle są żółte kolory, a po naprowadzeniu myszką wyświetlają się na czarne... Chyba lepiej byłoby odwrotnie. A co do działu reklama, to jest tam 14 identycznych reklam "Buty dla psa" z tym samym linkiem i obrazkiem
Ten post edytował Vertical 11.01.2005, 08:47:42 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Witam serdecznie,
zolte tło jest poprawione, a jesli chodzi o reklamy po prawej stronie - bedzie tam kazda inna - po prostu czekam na nie ..... Dziekuje za uwagi i czekam na ewentualne ... ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2004 Skąd: Miastko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie za bardzo rarzące te żółte tło
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tło bym zdecydowanie przyciemnił, albo nawet zrezygnował z żółtego. Druga sprawa żółte linki na białym tle, to nie jest dobre połączenie bo raz że razi w oczy, dwa nie można ich odczytać, przynajmniej ja nie mogłem. Menu u góry jest jakby troche niedpracowane, widać to po pierwszej pozycji - jest taka "ściśnięta".
Nad stopką jest błąd, dzisiaj mamy 11.01.05 a tam jest: Cytat 145 gości odwiedziło nas od 15/01/2005 Błąd w skrypcie ? Więcej uwag nie mam ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 00:46 |