![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Szukam skryptu do prmocji swojej strony na wyszukiwarkach. Chodzi o to żeby umieszczony na stronie o określonej porze promował stronę na określonych wyszukiwarkach. Mógł by być jakiś podobny (w założeniu) żebym mógł zasadę działania przeanalizować i coś próbować zrobić po swojemu. -------------------- Pozdrawiam
=== AnWis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm. Może ja zabardzo opcykany nie jestem ale o takim skrypcie nie słyszałem, jak coś to są programiki w których wypełniasz tylko raz wszysko a strona jest dodawana do tysięcy wyszukiwarek. np adace
-------------------- iksor
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a skad taki program idzie wykabinowac
![]() Cytat hmmm. Może ja zabardzo opcykany nie jestem ale o takim skrypcie nie słyszałem, jak coś to są programiki w których wypełniasz tylko raz wszysko a strona jest dodawana do tysięcy wyszukiwarek. np adace
-------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze sobie uzyjesz, jakiegos submitera np MrKrax URL Submiter
![]() al jak nie to jest jeszcze kilka innych!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozna prosic o jakies ewentualne nazyw, albo najlepiej linki
![]() Pozdrawiam... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat MrKrax URL Submiter
przecież napisałem ![]() a tak pozatym wpisz w wyszukiwarke, WEBREJESTRATOR!!!!! na każdej stronie dal webmastera jest takie narzedzie. np www.webhelp.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobre programy rejestrujące są dość drogie... Ale są skrypty które rejestrują w wyszukiwarkach... nie potrawie podac adresu, ale wyszukaj na hasła, free i registration... Cos w tym stylu...
![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:50 |