![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 4 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
założyłem ten temat z ciekawości. Ja uczę się php,html itd ale traktuje to jako hobby, utrzymuje się z kompletnie innej branży niezwiązanej z komputerami. Zastanawiam się jak to jest w waszej branży, jeżeli chodzi o zarobki. Jak można tak nie szanować swojej nauki,wiedzy i lat praktyk. Jak można wykonać komuś stronę firmową za 300zł, cmsa za 500zł, czy jakiś skrypt w miarę rozwinięty za 400-500zł na zamówienie. Te oferty które czytam na różnych forach to strzał w stopę. Przecież sami zaniżacie branże. Wydaje mi się że dopiero dobre zarobki są dla naprawdę PRO, grup i firm PRO przy dużych projektach, przy takich które te tanie pseudo firmy i 'webmajsterki' się nie nadają. Jak można być idiotą i robić stronę za 300zł(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Jakie jest wasze zdanie? ps. Dodam że przeglądałem parę tych skryptów(ich kod) sprzedawanych na allegro itp i to jest jeden wielki syf i dużo nieoptymalnych rozwiązań. Wydaje mi się że teraz dokupuje się peryferia a nie optymalizuje kod. AMIGA RULEZ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 20:37 |