![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam takie pytanie czy da się w DIV zrobić podział mniej więcej taki: | NAGŁÓWIEK | | Lewa strona | Środek | Prawa strona | | Stopka | Najbardziej mi zależy aby zrobić podział ten środkowy czyli za pomocą div'ów podzielić strone na trzy kolumny.. Za pomocą tabel, wiem jak to zrobić bo po wpisaniu align="left" automatycznie przylega do lewej strony.... A w DIV'ach gdy wpisuje align="left" - niestety nie przylega do siebie... czy wogóle się coś takiego da zrobić..? Trochę zagmatwałem, ale mam nadzieję że pomorzecie, jeszcze załącze kod który teraz mam... Style.css
Index.html Tam gdzie jest napis główna treść strony chciałbym aby znalazły się 3 kolumny zrobione w div'ie przylegajace do siebie ![]() Z góry dziękuje za odpowiedzi... -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:13 |