![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam wersje mysql4.0.21
wiem ze mam wpisac do pliku konfiuracyjnego innodb_data_home_dir = innodb_data_file_path = idbata1:10M:autoextend set-variable = innodb_buffer_pool_size= 18M set-variable = innodb_additional_mem_pool_size=20M set-variable = innobd_log_file_size= 40M set-variable = innodb_log_buffer_size = 15M ...tylko nie wiem gdzie mam ten plik konfiguracyjny do ktorego mam to wpisac szukalem my.ini i nie znalazlem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A my niewiemy jaki system operacyjny posiadasz
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
acha no fakt
![]() sorki winda xp |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w katalogu windows szukales? bo tam powinien byc...
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
tak szukalem nawet na calym c:\ i ni ma
|
|
|
![]()
|
|
Może masz plik my.cnf? :} Jak nie to sprawdź z lini poleceń (powinno się dać
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
a jakim poleceniem sie to sprawdza?? z monitora mysql albo z cmd??
|
|
|
![]()
|
|
Niestety nie mam teraz juz mysql pod win wiec Ci nie powiem ;] Pod innymi systemami to sie sprawdza tak: program --help, pod win najczesciej to jest program /?. Ale w tym okienkowym programie pamietam, ze byly rozne ustawienia podane... i moze tam jest to. Jak nie to poprostu przeinstaluj mysql.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja uruchamiam MySQL przez usługi tak:
Kod mysqld-nt.exe --defaults-file=D:\WEB\MySQL\my.cnf MySQL Cała konfiguracja w D:\WEB\MySQL\my.cnf -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 00:39 |