![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2002 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o zmniejeszenie rozmiaru plikow z kodem poprzez usuniecie wszystkich komentarzy, wciec itp.
Czy ktos zna program ktory to potrafi? Moze edytor z ktorego korzystacie oferuje taka funkcjonalnosc? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można sobie samemu takie coś napisać w php. Pomocne będą wyrażenia regularne.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2002 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest odpowiedz na moje pytanie... (w ten sposob mozna by odpowiedziec kazdemu kto szuka jakiegos programu - napisz to sobie sam...)
Wiem ze mozna uzyc do tego wyrazen regularnych. IMHO uzywanie php w tym przypadku php raczej nie jest najlepszym rozwiazaniem. Przeszukiwanie katalogu w raz z podkatalogami mozna wydajniej zrobic przy pomocy innych narzedzi. Jestem po prostu ciekaw czy jakis edytor nie ma wbudowanej takiej funkcji, w ktorej mozna latwo i szybko pozaznaczac co pousuwac itd. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
np. pajaczek NxG
-------------------- redFox |||||||||| 30%
---------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
php -> hydepark
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 10:06 |