![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam diva logowanie, otwieram go w jquery toggle'm po kliknięciu "LOGOWANIE", loguje i klikam inputa "Zaloguj" po czym strona się przeładuje i div się chowa bo strona załadowała się od początku i gdy np złe dane podam to wyswietla sie komunikat na czerwono, że "błędne dane" tylko że tego nie widać bo div jest ukryty z racji przeładowania strony i musze kliknąć znów "LOGOWANIE" żeby to otworzyć i zobaczyć. W jaki sposób najprościej zrobić aby po przeładowaniu strony po kliknięciu inpuuta zaloguj ten div był otwarty aby użytkownik odrazu widział czy jest błąd lub czy logowanie było udane ?
HTML
css
input
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc albo używasz AJAX, aby wysłać dane do pliku logowania i otrzymać odpowiedź, albo.... po przeładowaniu, po prostu zażądasz aby otworzyło się okienko z treścią wygenerowaną w PHP zgodnie z rezultatem logowania.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak. Po przeladowaniu tylko jak to zapisać w jq, po kliknięciu umiem ale poprzeladowaniu nie mam pojęcia albo "nie wiem ze wiem ze to takie proste)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie $('#logowanie').click() może zadziałać.
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Tzn po klikmieciu inputa przeladuje się strona i jest schowany div a jak pod click podepne te otwieranie inputa to jak się przeladuje to i tak nie otwiera. Tak jakby przed przeladowaniem próbuje się otworzyć raz jeszcze i szybko przeladuje stronę i dalej schowane.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 01:55 |