![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
posiadam stronę internetową na serwerze dedykowanym z ishell.pl oraz domenę w ovh.pl. Domena odwołuje się do serwera oraz posiadam skrzynkę email domyślnie skonfigurowaną w ovh na serwerze który jest w cenie z domeną. Na mojej stronie e-maile są wysyłane za pomocą phpmailera z tej właśnie skrzynki... jednak mam problem. emaile raz dochodzą od razu, a innym razem po 30min, po godzinie. A co dziwne czas otrzymania e-maila jest taki jak czas nadania, pomimo że doszedł tak późno. Wysyłam maila w ten sposób:
Co może byc nie tak? A może polecicie jakąś inną skrzynkę do wysyłania powiadomień, może być płatna. Z góry dzięki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 875 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest wina twojego skryptu, to wina serwera, który kolejkuje wysłane adresy. To w pewien sposób zabezpieczenie przed nietrafieniem na czarne listy spamerskie.
Ja polecam skontaktować się z administracją serwera najpierw. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:41 |