![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Posiadam na swojej stronie www pomoc techniczną. I chciałbym dodać w moim panelu gdy ktoś do mnie napisze mam dźwięk lub jakąś muzykę.
Jak by takie coś zrobić. Teraz mam tylko ( 0 ) i pisze na ile nie jest odpisane. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jQuery, javascript, PHP, MySQL i sockety - sposobów jest wiele, a na gotowca raczej bym nie liczył
![]() Jeżeli to ma działać w czasie rzeczywistym to będziesz musiał wykorzystać do tego celu sockety, albo jQuery javascript który będzie co określoną ilość czasu sprawdzał czy nikt nie napisał i w momencie jak ktoś napisze odtworzy specjalny dźwięk. Ten post edytował GodOfPeople 3.01.2016, 03:28:39 -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja właśnie js i jQuery nic nie potrafię. Coś tam w PHP. Poczekam może jadnak ktoś bd wiedział jak łatwo takie coś ogarnąć. A da rade tak jeśli jest w danym miejscu jest jakaś cyfra oprócz 0 to daje muzyczkę ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 27 Dołączył: 19.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nikt ci nie bedzie nic od 0 pisal. Potrzebujesz js i ajaxa do tego i oczywiscie php do sprawdzania notyfikacji.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to zleć to komuś to Ci napisze
![]() |
|
|
![]()
|
|
Wiem. Że to jest kilka linijek a mi to na maxa potrzebne nie jest
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 378 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Forum służy do pomocy gdy ktoś ma problem z kodem a nie pisania za kogoś. Tu trzeba przesiąść, zintegrować to z twoim systemem. Dział zleceń jest niżej.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dobrze dziękuję.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma za co
![]() ![]() -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 05:28 |