![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 3 Dołączył: 10.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Próbuję przerobić szablon strony który pisałem 2 lata temu na coś wygodniejszego w zarządzaniu - z wykorzystaniem SiteMaster. Wykorzystuję taki algorytm podziału strony:
Umieszczam to w pliku index.php i każdy odnośnik tworzę w taki sposób:
I to działa. Ale problem jest taki, że Archiwum Newsów posiada paningację stron i przycisk: "DALEJ" ma odnośnik: [syntax=php]<a href="archiwum_filmow.php?strona="></a>[/syntax] i tu jest problem. To się gryzie z SiteMaster i mając link: index.php?page=archiwum_filmow?strona=2 Nie dostaję załadowanej mojej strony a błędy: Cytat Warning: include(./archiwum_filmow?strona=2.php): failed to open stream: No such file or directory in Warning: include(./archiwum_filmow?strona=2.php): failed to open stream: No such file or directory in Warning: include(): Failed opening './archiwum_filmow?strona=2.php' for inclusion (include_path='.') in Męczę się z tym od rana i nie potrafię zmusić tych dwóch mechanizmów do współpracy. To co robię tutaj źle ? Próbowałem na różny sposób zapisywać linki dla strony next w paningacji, ale nie daje to rezultatów. Ten post edytował sakuwbarakushow 1.01.2016, 13:27:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
?page=archiwum_filmow&strona=2
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 3 Dołączył: 10.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Działa Dzięki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 18:35 |