![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zainstalowalem sobie firefoxa.
pod ie wszystko wyswietla mi poprawnie. sprawdzalem tez poprawnosc poprzez validatora i nie mam zadnych bledow w kodzie xhtml, a moje skrypty php rowniez sa poprawne, skoro wszystko dziala pod ie. w czym rzecz? musze cos ustawic? czy mozliwe, ze mam bledy w skryptach? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nasza etatowa wróżka Roksana wyjechała na wakacje. Jak pokarzesz trochę kodu, względnie powiesz na czym polega błąd, spróbujemy tobie pomóc.
-------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh ... dobre.
zastanawialem sie tylko, czy to jest wina kodu czy ustawien przegladarki. no ale ... to jest kod index.php
mam tez podac kod plikow includowanych? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, bardzo ładny kod, podoba nam się. Niestety, Roksana wciąż jest na wakacjach, i nie jest nam w stanie powiedzieć jaki jest twój problem
![]() -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
|
|
![]()
|
|
heh ... ale ze mnie lolek :P
zapomnialem, ze to trzeba tak samo jak w ie, czyli Kod http://localhost/adres/plik.php :Pale mimo to, dalej mam bledy w wyswietlaniu storny - nie obsluguje mi wszystkich text-align i padding tak, jak pod ie. mysle jednak, ze nie bede przeszkadzal roksanie podczas jej wakacji i sam sie z tym pomecze, albo po prostu dam nowy temat w dziale xhtml ;) Ten post edytował hmmm 9.01.2005, 00:11:24 |
|
|
![]()
|
|
Ah, więc chodziło tobie o text-align'y i padding'i? Więc co do text-align, to musisz powiedzieć coś więcej, ale jak chodzi o paddingi, zainteresuj się tym hackiem.
-------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Roksana, po telekonferencji, twierdzi, że Bill ma problemy emocjonalne, które rzutują na działanie ie. Wniosek: Trzeba dowiedzieć się kim jest Bill i pomóc mu znaleźć Zygmunta, specjalistę od libido.
Z ostatniej chwili: Problemy Billa (kimkolwiek jest) zaczeły się od nocy poślubnej, kiedy to żona powiedziała mu: Cytat Teraz wiem, czemu Twój interes nazywa się micro soft
-------------------- Nie ma nic stałego prócz zmiany...
|
|
|
![]()
|
|
w sumie to nie wiedzialem, ze bede mial problemy z text-align i padding.
myslalem, ze musze cos ustawic w ff, bo pierwszy raz mma stycznosc z ta przegladarka, a potem dopiero wpadlem na pomys, ze musze adres wpisywac jak w ie, jezeli chodzi o localhost. dzieki za linka. jak sobie nie porade, to sie odezwe :P ( razem z wklejeniem kodu css, zebyscie nie musieli sciagac roksany z wakacji :] ). buehehe, dobre <spoko> Ten post edytował hmmm 9.01.2005, 00:21:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
php.pl -> Forum -> php Początkujący
php.pl -> Forum -> Po stronie przegladarki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:39 |