![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcę jedynie otworzyć ważący ponad 100MB plik .sql. Do tego celu pobrałem najnowszego (aktualnie 4.5.3) phpMyAdmin z oryginalnej strony. Wypakowałem do C:/Apache/htdocs, skonfigurowałem plik config.inc.php. Wpisywałem skonfigurowany adres i dla pewności adresy domyślne, ale to nie działało. Pobrałem także EasyPHP-DevServer, uruchomiłem, wpisałem adresy, ale także bez pomyślnego skutku. Restartowałem przeglądarkę i komputer. Pozostaje to samo. Możecie przesłać swój folder lub plik z domyślną stroną config.inc.php albo poradzić jak najłatwiej przeglądać plik .sql? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dowolny edytor tekstowy?
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.12.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ubogi żarcik.
Przeglądać go w przeglądarce. Posiadam plik .sql, i chcę go przeglądać normalnie wyglądającego w przeglądarce, jak w pierwszym poście. Ten post edytował osonamaja 25.12.2015, 21:07:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie kurwuj mi tutaj! Otwórz swój php.ini i znajdź takie wartości, można je zostawić tak ustawione:
post_max_size=500M upload_max_filesize=500M memory_limit=900M Generalnie nie wiadomo w czym tkwi problem, bo napisałeś, tylko tyle, że "bez pomyślnego skutku" - a co to oznacza to już wiesz tylko ty. -------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 17:32 |