![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
wiem, że temat wałkowany (choć wyszukiwarka na forum nie wyświetla żadnych tematów) ale poszukuję rozwiązania, jak ominąć błędy w moim skrypcie. Pisząc precyzyjnie, kod (Linie od 34 do 42):
raz na jakiś czas wywala errora:
204 Linijka: (gdzie $name = nazwa pliku graficznego) I zastanawia mnie, co mogę zrobić aby nie zatrzymywało mi kodu, albo przynajmniej z automatu odświeżało mi go, aby zaczynał od początku? W którym miejscu dodać przykładowo linijkę: Z góry dziękuję za pomoc I korzystając z okazji życzę wszystkim Forumowiczom spokojnych, wesołych i radosnych świat! -------------------- Prywatna koncepcja pasji - SprawdzAuto.info
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na chwilę obecną zrobiłem to w poniższy sposób i - po ostatnich 3h pracy - na chwilę obecną działa.
Prosiłbym o recenzję czy takie rozwiązanie jest poprawne. Ten post edytował d0m1n1k_ 27.12.2015, 18:17:10 -------------------- Prywatna koncepcja pasji - SprawdzAuto.info
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 06:03 |