![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 2 Dołączył: 13.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sz. Panie i Panowie
Czy kto smoze mi polecic art i/lub tutorial nt. <form> a w szczegolnosci pola type="hidden" pod katem PHP. Interesuje mnie wylapywanie input usera i zapisywanie w zmiennej (wiem, ze w bazie danych byloby prosciej ale celowo chce sie torturowac ze zmiennymi). Po nastepnym wyslaniu input-u poprzedni wartosc nie zostanie nadpisana. Te ktore wujek google sugeruje na pierwszych stronach sa malo tresciwe. thx i pzdr. Ten post edytował JakubBab 23.12.2015, 18:05:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Napisz moze na konkretnym przykladzie co chcesz osiagnac, bo to co teraz tu piszesz brzmi raczej bez wiekszego sensu.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 875 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 16 Dołączył: 6.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież pole hidden wyłapuje się tak jak pozostąłe.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 2 Dołączył: 13.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiecie co Panowie, pisalem juz pare razy moje pytania i odpowiedzialem sobie na wiekszosc pytan wtrakcie proby sprecyzowania o co mi chodzi
![]() Ostatnie pytanie jakie mialem to co odpowiada za nie nadpisywanie inputu usera w tabeli ale odpowiedz to: 1) petla foreach i gotowy skrypt trafia do $hidden_input poza petla ktora przerabia sie na html z nowym inputem i w razie wprowadzenia inputu przez usera aplikacja uruchamia sie jeszcze raz. Jesli dobrze mysle niech ktos mi przyzna "pomogl" za samo obsluge:]. Chrzanie te zmienne - wole bazy danych. Pozdro i wesolych swiat.
Ten post edytował JakubBab 26.12.2015, 17:11:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 08:55 |