![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 2 Dołączył: 13.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki o to problem. Zadanie proste (wydawalo by sie, dlatego zaczynam watpic,ze cokolwiek umiem w php) -> wyswietlic to co w array po nacisnieciu submit i dodac input usera do array. Gdyby chcial dodac wiecej mialby taka mozliwosc. Caly czas mam problem w zrozumieniu i wykorzystaniu pola hidden. Nie wiem co robie nie tak. Wyskakuje mi komunikat
. Ale przeciz zostal zdeklarowany w lini 9. Rowniez nie wyswietla mi sie pelna lista transportu + dodatek usera , dzieki za pomoc.
Ten post edytował JakubBab 22.12.2015, 19:31:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co chcesz wgl uzyskać?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 965 Pomógł: 285 Dołączył: 19.06.2015 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ale przeciz zostal zdeklarowany w lini 9 Pod warunkiem !empty($_POST['vehicle']) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 2 Dołączył: 13.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
3h do tylu przez klamry. Problem rozwiazany.
ooo tutaj byl blad
Tragedia ![]() ps. co do array kombinowalem w warunku pierwszym i drugim. Przy wklejaniu posta na forum bylem w fazie lapania sie brzytwy i wkleilem do pierwszego warunku. Dzieki za help i wybaczcie zas Panowie za zawracanie tylka drobiazgiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:50 |