![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Mam pewien problem, a mianowicie wyświetla mi błąd T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, ale za nic nie mogę znaleźć błędu. Wszystko działało normalnie do czasu... Komunikat błędu: T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/index.php on line 1
Z góry dziękuję za pomoc, bo wychodzi na to, że jestem ślepa... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź pliki includowane
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Również wszystko wygląda normalnie ;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dość rzadki błąd i nietypowy zwłaszcza dla ludzi, którzy korzystają z dobrego IDE.
-------------------- Nie pomagam na pw, tylko forum.
|
|
|
![]()
|
|
Siedzę nad tym od dobrych kilku godzin i nie rozumiem co jest nie tak.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 22.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli kolejność plików include jest taka jak podajesz wyżej, to nieco dziwnie to wygląda dla mnie:
- najpierw dodajesz skrypty java - OK, po czym zamykasz body i html - następnie session_start, otwierasz html, head, body - później nagle meta_name - no i ob_start - z tego co wiem, to parametr ten wypisuje się na pierwszej linii, zanim cokolwiek zostanie wysłane do przeglądarki, w twojej sytuacji zaraz po funkcji callback Może ja źle odczytuje ten kod, ale tak właśnie go widzę. Ten post edytował ilies 23.12.2015, 10:43:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywal wszystkie include i dodawaj po kolei... Jak znajdziesz który plik powoduje błąd to znowu wywal wszystkie i dodaj tylko ten jeden.
Jeśli problem będzie w konkretnym pliku będzie można się zastanawiać co jest przyczyną. |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() ilies, kody wrzuciłam w losowej kolejności ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 14:22 |