![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niedawno zrobilem pierwsz, prosta stronke w szablonie. Dumny jestem jak paw, choc do konca nie kapuje jak to wszystko tam dziala
![]() Jednak spotkalem sie z niemilym problemem. Wygląda to tak. Chce dodac skrypt kontaktu do szablonu: kontakt.php
Jezeli plik feedback.php to plik skryptu, na stronie wyswietli sie caly tekst skryptu. Jesli plik feedback.php to jedynie plik w ktorym jest include pliku ze skryptem nic sie nie wyswietla. W zrodle strony pokazuje sie komenda <?php include "feedback.php";?> ale nie jest to interpretowane. Czy jest wiec jakis sposob na "szablonowanie" plikow ktore includuja skrypty php ![]() Cos mi sie wydaje, ze trzeba jakos oddzielic skrypt od formularza html, i includowac sam form? dobrze mysle? Jest to jedyne wyjscie? Szczerze mowiac nie chodzi mi tylko o ten konkretny przypadek, tylko ogolnie. Musi byc jakis sposob chyba. A bardzo by to mi ulatwilo zycie ![]() Z gory Wam dziekuje ![]() ![]() hwao |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:59 |