![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy głupio będzie wystawić ten post ale wystawie. Powiem tak, jestem od października magistrem(Informatyka UMCS z oceną 4) i niestety muszę szukać roboty bo na garnuszku rodziców nie chcę siedzieć. Głównie chciałem się zapytać jak najlepiej składać podania o robotę czy wysyłać gdzie popadnie mimo że jakiś tam wymogów nie spełnię czy raczej jakaś inna metoda. Chciałbym pracować jako Web-developer, znam w miarę dobrze PHP(obiektowy tak jeszcze podstawy) i średnio HTML,CSS,JS, jQuery tak jak JS i trochę bootstrapa(bez dokumentacji ani rusz). Niestety z frameworkiem php na razie ani rusz co prawda miałem w planach poduczyć się Yii ale pewne próby podjęcia nauki kończyły się tym że nie mogłem nawet tego rozpocząć albo wmawiałem sobie jak głupi(teraz myśląc) że po zapoznaniu się z całością OOP(wszystkie jego triki) dopiero siadać za framework. W czasie studiów to liznąłem tam C#,pythona, lekko java(nienawiści do javy nadal istnieje) z powodu że trzeba było w tych językach na zajęciach coś zrobić. Z angielskim to powiem tak, tłumaczenie nie sprawi mi problemu gdyby nie to że większość słówek nie zawsze potrafię zapamiętać i czasem próbuję albo na chybił trafił domyśleć się co mogła powiedzieć, albo zaglądam do wujka translatora(nie całość zdania tylko słowo). Jestem osobą pozytywną nastawioną do życia i mimo sporych błędów w moim życiu nie popadam w depresję. Jestem w trakcie robienia strony ale ona jest może w 10% zrobiona bo staram się jakoś dobrze przemyśleć każdy szczegół i robić to gdy już będzie w miarę ok, a potem może do zrobienia karcianej gry się zabiorę by na multiplayer była. Niestety w tym wieku prawa jazdy nie zrobiłem do dziś z pewnych powodów chorobowych ale nie narzekam autobusy są czy pociągi albo na piechotę to można się poruszać po Polsce czy mieście.
Ogólnie szukam roboty w Polsce już trudno gdzie by była aby tylko w Polsce, wcześniej chciałem żeby w Lublinie coś dla mnie znaleźć i miałem parę propozycji od kolegów bym się tam zatrudnił ale jak jak zwykle ktoś wcześniej był ![]() p.s. Coś jeszcze napisać bo sam już nie wiem ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:18 |