![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, to znowu ja... posiadam problem i ogólnie chciałbym podziękować wszystkim, którzy mi pomogli w PHP
![]() a mianowicie chodzi o kodowanie kopiowanego pliku, załóżmy: jestem na download.php i za pomocą copy() kopiuje plik na serwerze gdzie chmody do folderów są 755 czyli bez problemu powinno skopiować lecz co się dzieje dajmy na to że jest to plik 1.torrent w folderze /1/ i przenoszę go do folderu /download/1/ i zmieniam nazwę na [twoj plik]nazwa 2005.torrent przy włączeniu przez adres strony www.adres.pl/1/1.torrent pobiera normalnie plik i po włączeniu działa przy włączeniu przez adres strony www.adres.pl/download/1/[twoj plik]nazwa 2005.torrent już nie działa i po włączeniu go pisze, że jest błędnie kodowany... Ktoś ma jakiś pomysł ![]() nie wrzucam kodu bo zbędny Dodam że pliki początkowo przerzuciłem na serwer za pomocą FileZilla z transferem Automatycznym. Ten post edytował MaciekDZN 13.12.2015, 20:07:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:05 |