![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z konfiguracją Sublime Text
Gdy Zaznaczam Listę katalogów w projekcie i dam nowy plik - tworzy mi pusty plik Przy zapisie pyta ładnie gdzie go zapisać, wszystko było by fajnie tylko doinstalowałem dodatek: SideBarEnhancements. Zaznaczam katalog i klikam prawym przyciskiem myszy nowy plik, wyskakuje mi pole do wpisania nazwy, wpisuję powiedzmy login.php i daje enter. Tworzy mi plik w lokalizacji root. Struktura Katalogów Kod Admin ->application -->controler -->view login.php A plik chce dodać w lokalizacji Kod Admin -> application->view->login.php musiał bym wpisać w ten sposób Kod application/view/login.php Ma to swój urok ale gdy dodaje ręcznie plik za pomocą pluginy AdvenceFile ale nie gdy wcześniej zaznaczam katalog. Proszę napiszcie mi jak można to ustawić by działało właściwie. Mam nadzieje że opisałem problem jak najdokładniej i mnie zrozumiecie. Dziękuję i Pozdrawiam. Ten post edytował jarekhunter 8.12.2015, 16:02:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To w końcu który plugin Ci nie działa tak jak byś tego chciał ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SideBarEnhancements
Pomimo że zaznaczam folder i na nim daje nowy plik, wpisuje nazwę pliku i enter tworzy mi w lokalizacji root projektu. Na filmach wideo na YT widziałem że to ma działać jak należy a u mnie niestety coś jest nie tak, być może jakieś ustawienia mam tego pluginu nie tak. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 21:16 |