![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 1 Dołączył: 20.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam następujący problem z warunkiem, posiadam w tabeli kolumnę "numer" i dla części wpisów jest przypisana wartość, a wszystkie wpisy wyświetlam razem. Chcę aby dla wpisów były różne linki zależnie od tego czy w kolumnie "numer" dany wpis posiada wartość. Niestety mój warunek nie działa prawidłowo, z góry dziękuje.
Błąd w kodzie, już wszystko działa. Pozdrawiam Ten post edytował tenloginjestzajety 3.12.2015, 14:29:38 -------------------- Nigdy nie zapominam kliknąć "pomógł". Zastosowanie na stronie [prosze nie spamuj]
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd w pierwszej linii - brak zamknięcia podwójnego cudzysłowu.
Dalej mój kompilator nie przechodzi ![]() -------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 1 Dołączył: 20.07.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomógł.
-------------------- Nigdy nie zapominam kliknąć "pomógł". Zastosowanie na stronie [prosze nie spamuj]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:30 |