![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
natrafiłem na problem którego rozwiązanie początkowo wydawało się bardzo błahe, a jednak baruję się z tym od dłuższego czasu i nic :/ Do rzeczy, mam podany pewien kod HTML i potrzebuję z niego wyciągnąć to co jest wewnątrz znacznika body, wystarczyła chwilka googlowania i mam gotowy kod
kod wynikowy wygląda tak
Jak widać pierwszy znacznik p oraz br zachowały się prawidłowo, problemem jest drugi i trzeci znacznik znacznik p. Jeśli znaczniki zostaną zapisane w taki sposób i wyświetlę je w przeglądarce to cały kod się rozwala bo przeglądarka uznaje że te znaczniki nie mają zamknięć. Oczywiście DOMDocument ma opcję wymuszającą tworzenie domknięć ale jak ją dodam to tworzy mi <br></br> ![]() Pomożecie ? ![]() Ten post edytował sazian 2.12.2015, 20:15:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skąd się u Ciebie wzięło stylowanie <p>?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fakt później to dopisałem i widocznie nie przekopiowałem.
Kurde pamiętam że jeszcze nie tak dawno kombinowałem coś w ten deseń i za pieruna nie chciało działać ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:39 |