![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Spędziłem kilkanaście godzin na rozwiązanie problemu i niestety muszę się poradzić w poniższej kwestii ponieważ żadne ze znanych mi metod oraz tych znalezionych nie działają. Otóż mam reklamę, która powinna wyświetlać się tylko użytkownikowi z danego regionu. Czyli reklama posiada atrybut lokalizacji 7 oraz powinna wyświetlać się tylko użytkownikowi o lokalizacji 7. Jest jeszcze kilka innych warunków, które działają a wspomniany kod do modyfikacji wygląda obecnie tak:
W powyższym kodzie powinno znaleźć się jeszcze coś na wzór - choć oczywiście ten wzór jest błędny i nie działa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie bardzo rozumiem problem. Wiesz jaki masz dodac warunek wiec go dodaj.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak pisałem we wstępie próbowałem wszelkich możliwych sposobów i niestety albo wyświetlają się i tak wszystkie reklamy (a więc warunek nie działa) albo po prostu wyrzuca błąd.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
$qq = mysqli_query($con,"SELECT owner,id,description FROM normal_ads WHERE (queued <> 0 AND status = 1) AND (`id` NOT IN (SELECT ad_id FROM viewed_ads WHERE user_id = '{$_SESSION['user_id']}' AND type = 1)) AND localize = '{$_SESSION['localize']}' ORDER BY id ASC LIMIT $offset, $ads");
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Niestety taki kod powoduje, że nie wyświetla się żadna reklama. Zapomniałem sprecyzować, że chodzi o localize właśnie z normal_ads.
Kolejna moja próba wygląda tak i również bez sukcesu, jednak powinno to być coś ten deseń:
|
|
|
![]()
|
|
A od kiedy
$usrlcl = mysqli_query zwraca wartosci jaka cie interesuje?? Toz to zwraca wynik zapytania a nie wartosc... 1) Manual 2) Patrz co zwracaja funkcje ktorych uzywasz -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję!
![]() Zostawiam poprawny kod, jeśli moi potomkowie będą mieli podobny problem w przyszłości:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 19:21 |