![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Posiadam jedną wtyczkę, która używa pliku "Funkcje_pobierajace_dane.php".
Chcę aby druga wtyczka używała tego samego pliku. Na obrazku pierwszym widać strukturę katalogów: 1. ![]() Rozpatrujemy wtyczki "apaczka_menu" oraz "apaczkaV2" Na obrakzu drugim struktura katalogu "apaczkaV2". 2. ![]() Na obrakzu trzecim struktura katalogu "apaczka_menu". 3. ![]() Chcę includować do pliku "apaczkaV2.php" plik Funkcje_pobierajace_dane.php. Więc w pliku "apaczkaV2.php" wpisuję:
Uruchamiam wtyczkę apaczkaV2.php i nie widzi w ogóle pliku. To jest nie logiczne, ponieważ plik tam istnieje. W czystym PHP to działa, w WordPressie nie działa. Błąd standardowy :
Spotkał się ktoś z czymś takim ? Ścieżki są na 100% dobrze. Może jakieś prawa dostępu na serwerze (ale wszystko zmieniłem na 777 w filezilli). Wordpress nie potrafi importować nic poza plikami w katalogu z wtyczką ? Ten post edytował marcin909090 17.11.2015, 11:47:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:15 |