![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Hi.
Kumaci pewnie wiedzą, co to za cudo. Serwer Apacha pod Windows + MySQL + phhMyAdmin + php 5.0.2... no właśnie, php 5.0.2. Po tej instalce, nie mogę połączyć się z bazą danych... Nie mogę zainstalować żadnej bazy ponownie... wrrrr. HELP! P.S. Z poziomu phpMyAdmin oczywiście, wszystko można zrobić... ale klepać 100 tabel ręcznie... Przy instalce jakiegokolwiek cms'a zamieli, ale nic nie dodaje. Rzecz dziwna, język phpMyAdmin to Polish (pl-utf8) ? System kodowania znaków dla MySQL: (utf8) System porównań dla połączenia MySQL: utf8_pl_ci Co to takiego? Nikt mi nie pomoże? Zrobiłem reinstalkę na Apacha bez PHP5xx, ale mam problem z instalką skryptów: To z php-fusion, po ręcznej instalce bazy: Cytat Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user: 'kshyhoo@localhost' (Using password: YES) in c:\AppServ\www\php-fusion\fusion_core.php on line 102 Unable to connect to SQL Server Dodam, że php-Nuke i POST-nuke chodzi, jedynie są małe problemy z kodowaniem znaków... do przejścia. HELP! Ten post edytował Kshyhoo 7.01.2005, 23:14:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 21:41 |