![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 1 Dołączył: 13.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam formularz:
HTML: jQuery:
Więc upad.php wykonuje mi obliczenia na danych z pól formularza i zwraca dane do #test3. Wszystko ładnie działa dla rodzica. W jaki sposób mogę powiązać zklonowane pola input z kodem jquery żeby pobierał dane z nich i wysyłał do obliczenia a wyniki wskakiwały w #test3 dla każdego klona? Chyba opisałem to jasno:) Proszę o naprowadzenie. Pozdrawiam Wicek Funkcja live pobiera dane z clone field i dana upad wysyła się dobra tylko teraz nie iwem jak powiązać parent z getelementByid żeby z polozenie pobierało wartość. Druga sprawa jak powiązac parent z #test3 żeby wyświetlało się w zklonowanym. Z #test3 sobie poradziłem i wyświetla się w zklonowanym widoku. Dobra udało mi się dziękuję za pomoc ;p Ten post edytował wicek 5.11.2015, 14:40:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To coś średnio Ci się udało, skoro $.fn.live nie ma od jakichś 5 wersji jQuery (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Poczytaj lepiej o $.fn.on: http://api.jquery.com/on
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 1 Dołączył: 13.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko że w najnowszej wersji 1.11 nie działa mi usuwanie klonów a w wersji 1.5 działa. Będę musiał poszukać rozwiązania chyba że wiesz w czym tkwi problem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No bo mowię: $.fn.live nie istnieje i należy zamienić to na $.fn.on
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 10:48 |