![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 27.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam coś takiego i cały czas mam problem z tym, że wczytuje sobie z jakiegoś pliku id strony z której będzie coś pobierane, odczytuje wynik i dodaję go do linku. W bazie tekstowej mam kilkaset id z którego jest zbudowany każdy następny link jak widac w skrypcie, ale PROBLEM POLEGA NA TYM, że skrypt np. przy 20 rekordzie mieli mi wszystko od nowa później leci gdzieś dalej i znowu od nowa w sumie nawet nie widzę reguły działania. Zamiast po odczytaniu wyników strony X zapisać je i przejść do kolejnej wraca i błądzi. Ciekawi mnie to, że kilkanaście stron zapisze tak jak chcę, a później zaczyna się mydło i pwidło. Dodam też, że kolejne strony zapisywane są OK wszystko ładnie pobiera itd dane się zgadzają. W konsekwencji to co chę mieć zapisane w pliku jest kilkukrotnie powielone w różnych miejscach zamiast 100 linijek w pliku mam 1 000 z powielonymi informacjami. Męczę się cały dzień więc może ktoś pomoże. To nie ma pięknie wyglądac ma funkcjonować niektóre rzeczy mogą być dziwne, ale tak musi być:
Ten post edytował kubax33 3.11.2015, 23:37:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:34 |