![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 27.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam coś takiego i wyświetla mi wyniki ze strony, którą pobieram, ale chcę jeszcze pobrać te wyniki do zmiennej i zapisać w pliku txt
coś powyższego posiada tylko pierwszy rekord, a nie wszystkie wyniki. Wiem, że zapis można wywołać tak: jednak ten sposób zapisuje całą stronę. Ja chcę tylko to czego potrzebuję i dlatego chcę zapisać wyniki do zminnych następnie dodać sobie do pliku txt co potrzebuję. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast:
zmieniasz = na .=
dzięki temu, po każdym obrocie pętli dodajesz treść, a nie nadpisujesz. Możesz też robić tablicę i później użyć implode do połączenia jej. Zapisuj za pomocą file_get_contents, po co do tego używać simple dom? -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 1 Dołączył: 27.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś takiego nie działa jak powinno:
ok mam:
wywołuję raz samą zmienną bez echo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
używaj klamerek, to nie będziesz miał takich problemów:
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:02 |