![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałem aby za pomocą poniższego skryptu i biblioteki Simple HTML Dom wyciągnąć linki zgodne z poszukiwanym ze mną schematem. Mój skrypt:
Pierwsza linijka jest przetwarzana poprawnie. Niestety, już druga i kolejna nie działa :-// Wywala następujący błąd:
Gdzie: http://wybrana.domena/produkty/?search%5Bo...Aasc&page=2 - drugi link w pliku _get_links.php index.php - nazwa pliku ze skryptem -------------------- Prywatna koncepcja pasji - SprawdzAuto.info
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież masz odpowiedź w kodzie: 404 Not Found
Kolejne to już następstwo. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od razu warto zwrócić uwagę na to, że Simple DOM Parser jest niesamowicie przestarzały i nierozwijany. Lepiej używać DOM wbudowanego w PHP
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 3 Dołączył: 13.07.2009 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale gdy uprościć skrypt do:
To z osobna, każda strona jest ładowana poprawnie -------------------- Prywatna koncepcja pasji - SprawdzAuto.info
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 268 Pomógł: 254 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Świętochłowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wyświetl sobie po kolei wszystkie linijki czy aby na pewno nie ma w nich jakichś śmieci
-------------------- ★Mój blog || Okiem krytyka★
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
file_get_html(trim($line));
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:17 |