![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich serdecznie, bo w zapomnieniu zapominaiłam nawet o tym, ale mam duuuuży problem. Chodzi mi o to że mam taką to oto kwerendę napisaną w Accessie:
Kod SELECT L.CustomerAccount, L.InvoiceNumber, Y.ID, Y.RecordType, T.Description AS TypeName, Y.PhoneNumber AS PhoneNumber, U.Name, U.Department, U.Region, Y.Description, Y.EventDate, Y.Quantity, Y.PriceDiscount, Y.OriginalValue, Y.PeriodFrom, Y.PeriodTo, Y.NetAmount, Y.VATRate, Y.UserID, Y.MultiUser FROM DBLabel AS L RIGHT JOIN ((YData AS Y LEFT JOIN DictRecordType AS T ON Y.RecordType = T.RecordType) LEFT JOIN Users AS U ON Y.UserID = U.ID) ON L.ID = Y.LabelID No i wszystko było by pieknie ładnie, gdyby nie to że gdy chcę uaktywnić TZQuery (z Delphi) nie chce to działać a dokładniej mówiąc wyskakuje cudny komunikacik: You have an error in your SQL syntax near '((YData AS Y LEFT JOIN DictRecordType AS T ON Y.RecordType = T.RecordType) LEFT' at line 12 Może ktoś wie jak to zmienić żeby to zadziałało (uzywam oczywiście MySql) ![]() PROSZ!!! Bo chyba dostanę za chwilę czegoś strasznego ..... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:46 |