|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 36 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%)
|
Czesc
Mam pytanko, jak wyciągnąc z pola typu VARCHAR tylko fragment tekstu jednym selectem? czy jest to możliwe? np. mam pole w postaci: JAKIS TEXT ? XXYZ i inne pole: bla bla ? ABCD i jak wyciągnąc tylko to, co jest PO pytajniku? ps. wiem, że można by np. funkcjami php, ale chcialbym te dane pogrupować jakoś w zapytaniu... help -------------------- d(^^)b
|
|
|
|
![]() |
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2004 Skąd: Żoliborz Ostrzeżenie: (0%)
|
Przecież odpowiedziałem ci w twoim poprzednim temacie [zapytanie] nie umiem tego nazwac...
edit--- sory trochę nie zatrybiłem Cytat i jak wyciągnąc tylko to, co jest PO pytajniku?
Ten post edytował popbart 6.01.2005, 02:17:19 -------------------- Visual Basic - kto by pomyślał :)
|
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 36 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%)
|
Przecież odpowiedziałem ci w twoim poprzednim temacie
Fakt, ale tam chodziło o co innego, nie mniej dzięki za podpowiedzi -------------------- d(^^)b
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 02:44 |