![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakoże osoba która tworzy mi portfolio zapropowała wykonanie go we Flash'u muszę się zastanowić co w nim będzie. i ma prośbe: przdrzućcie linki do sowich portfoliow albo stron osbistych....
![]() Wiem że np. Vengeance prowadzi coś takiego... i jego stronę odwiedziłem ![]() Z Flashem jest ak że niełatwo go modyfikować i muszę się zastanowić na przyszłość. Wszystkim z góry dziękuje. Ten post edytował null 5.01.2005, 21:19:27 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
myart.pl - na forum jest zawsze sporo prac typu portfolio, moze jeszcze na digart.pl
co do flasha to ja nie lubie flasha bo dla mnie strony www to nie flash bo flash to jest flash, a strony www to strony www, widzicie roznice? ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi nie chodzi o design - ludiska mam sowj gotowy prawie - mi chodzi o elementy jakie powinno zawierać portfolio - linki do prac, moze bloga, itp - nie o design
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W gotowych projektach znajdziesz odnosniki , i to moze ci pomoze.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No cóż poszuakm - a Wy nie chce się pochwalić waszymi portfoliami - takiego topic nie bylo
![]() @sf - spróbuje pokazac ze flash jest fajny. Całość strony nie będzie w Flash'u, będą wstawiane strony z DHTML-em zebym mógl edytować treść - a pomocą czego ![]() ![]() Ten post edytował null 6.01.2005, 00:59:40 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:41 |