![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Z góry powiem że na PHP ani MySQL nie znam się wcale dlatego zakładam temat. Chce zmienić w kodzie jedną prostą tak mi się wydaje rzecz. Ale nie mam pojęcia jak a szukanie po internecie nie pomogło. Już przedstawiam problem. Mam taki kod.
Chce aby mi wyświetlało tylko 3 elementy na stronie. Teraz wyświetla się 25. Czy jakaś dobra duszyczka nie pomoże szybko rozwiązać tego problemu? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 879 Pomógł: 230 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem skąd ten skrypt, ale nie pokazałeś miejsca (zapytania SQL) które limituje ilość informacji na stronie.
Poszukaj w skryptach nadrzędnych słowa LIMIT (jako zapytanie SQL) i lub liczby 25 po tym okresleniu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest ten skrypt http://foolcode.github.io/FoOlSlide/
Kod prze zamnie podany jest z content>themes>default>views>lastet.php Używam go na stronie maneki-neko.com.pl/online i też tam chce to zmienić edit://Już sobie poradziłem ![]() Ten post edytował Dziaka 24.10.2015, 10:52:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:55 |