![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywala mi blad :
Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/nowe/public_html/modules/Forum/functions.php on line 292 jednak kod ktory ponizej zawarlem dziala , posty z forum sa usuwane itd.
zawartosc pliku functions.php niedaleko lini na ktora wskazuje blad :
ja tutaj bledu zadnego nie widze w zapytaniu i nie moge sie go doszukac , moze ktos wie chociaz jak wylaczyc ten komunikat o bledzie ? zeby nie byl wyswietlany, bo skoro wszystko dziala to chociaz kosmetyka- maskowanie tego komunikatu by sie przydalo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jesteś połączony z bazą?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jestem , bo zapytania delete sie wykonuja i to co ma byc usuniete jest usuwane a to co ma byc updateowane to tez jest robione, wiec nie wiem o jakie zapytanie chodzi , testowalem i testowalem i dalej testuje i nie moge ni w zab dojsc do bledu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 16 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy to zapytanie na ktore wskazuję ostrzeżenie, nie zwraca pustych rekordów?
|
|
|
![]()
|
|
no wlasnie chyba tak , ale nie wiem ktore to zapytanie w tym kodzie , mialem zamiar pozbyc sie go skoro nic nie zwraca a tak nie moge bo nie wiem ktore to
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/nowe/public_html/modules/Forum/functions.php on line 292
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
sprawdzalem ta linie w tym pliku i wskazuje na :
jednak bledu tu nie widze, a tym bardziej to gotowy skrypt phpnuke do forum i nic tu nie zmienialem wiec nie wiem dlaczego pojawia sie ten blad. jest moze jakas funkcja php ktora nie pokazuje bledow zapytan mysql ? czy @ przed mysql_query cos da ? |
|
|
![]()
|
|
A spróbuj:
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:33 |