![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Mam tabelę, do której wczytuję obrazki z bazy danych. Każdy obrazek ma tzw tag - słowo kluczowe, służące do sortowania(jeśli jeden obrazek dostanie tag np 1 a drugi 2 to zostaną wyświetlone po sobie, ale jesli dodam trzeci obrazekz tagiem np 1a to trafi on pomiędzy dwa poprzednie a nie pod nie). Na stronie z tabelą mam dodatkową kolumnę z opjami - usuń i zmień tag. Pierwsza opcja działa, natomiast z drugą mam problem.Zamiast id zdjęcia, któremu ma zostać zmieniony tag wyświetla się(dla sprawdzenia, co jest przekazywane z formularza) id ostatniego obrazka z bazy. Przekazywanie w ten sposób:
Działa jednak nie wiem jak(i czy da się w ogóle) zastosować to do tekstu wpisanego w okienku, przez użytkownika. Co jest nie tak? Może powinnam użyć jeczcze czegoś innego? Bardzo proszę o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 16 Dołączył: 6.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu masz na pewno błąd:
- brakuje pojedynczego apostrofu. To może wywołać niepowodzenie przy każdym wykonywaniu zapytania lub wgl nie dopuścić do niego. Po drugi poucz się mysqli bo mysql jest przestarzałe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:16 |