|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2015 Ostrzeżenie: (0%)
|
Moja strona www przestała działać.
Zaimportowałem folder WordPress i skopiowałem bazę danych. Zainstalowałem xampp i chciałem zaimportować bazę danych no i zonk. Ponad 2 MB wyskakuje błąd. Poszukałem i znalazłem BigDump do wczytania tej bazy danych i nie mogę wyskakuje komunikat: Error at the line 22: CREATE DATABASE information_schema DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci; Query: -- -- CREATE DATABASE information_schema DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci no i nie mam już pomysłu ani doświadczenia co dalej. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 885 Pomógł: 231 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%)
|
tworzysz tabelę information_schema, a przypadkiem już takiej nie masz?
Pewnie jak zrobiłeś zrzut to od razu dwóch baz, włącznie z information_schema, a ta jest po zainstalowaniu XAMPPa wbudowana. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2015 Ostrzeżenie: (0%)
|
mam tabelę information_schema ,
tu jakby potwierdzenie że tworzę tabelę wykupiłem sobie miejsce hostinghouse.pl i tam jak wczytuje bazę danych tak samo Błąd Zapytanie SQL: -- -- Baza danych: `information_schema` -- CREATE DATABASE `information_schema` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci; MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja #1044 - Access denied for user 'kasiazdo_balet'@'localhost' to database 'information_schema' |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
information_schema to tabela systemowa i będzie niezależnie od serwera. Zrób sobie select * from `information_schema` i zobaczysz co zawiera. Jej tworzenie nie ma sensu i jak widzisz nie masz dostępu.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
oraz mysql
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 22:56 |