![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem ze skryptem JS. Na stronie wyświetla się z bazy nieznana na początku ilość rekordów (ponieważ na bieżąco są dodawane nowe rekordy) NAZWA KONTAKTU SZCZEGÓŁY KONTAKTU Po kliknięciu w nazwa kontaktu jak rozwinąć szczegóły dla danego kontaktu? KOD NA STRONIE:
KOD W JS: function pokaz(pokaz,schowaj,showmore) { document.getElementById(showmore).style.display = 'block'; document.getElementById(pokaz).style.display = 'none'; document.getElementById(schowaj).style.display = 'inline'; } function schowaj(pokaz,schowaj,showmore) { document.getElementById(showmore).style.display = 'none'; document.getElementById(schowaj).style.display = 'none'; document.getElementById(pokaz).style.display = 'inline'; } Na pojedyńczym elemencie ta metoda działa, ale nie działa już, jak każdy element ma swoje unikalne id. Kombinowałem już nawet z jQuery, ale cały czas się rozwala skrypt. Ma ktoś jakiś pomysł? Ten post edytował lordvanyuri 7.10.2015, 14:44:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 325 Pomógł: 33 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
parametry w apostrofy, tj. tu:
Działajacy przykład:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, w międzyczasie też coś męczyłem i połączyłem z Twoimi skryptami i działa dobrze
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:32 |