![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 4.02.2014 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Oferta
- Wykonanie aplikacji internetowych na frameworku Laravek 5.1 od a-z w oparciu o dokładną specyfikację i projekty psd Znajomości: - php - mysql - javascript - html - css - Laravel - CodeIgniter - Jquery - Bootstrap Mocne strony - analityczny umysł - właściwy człowiek we właściwej branży - pragnienie szlifowania swoich umiejętności - ambicja - samozaparcie Słabe strony - niedoskonałość kodu Doświadczenie - łącznie 3 lata nauki i rozwoju w dziedzinie programowania aplikacji www - około 10 realizacji nieresponsywnych stron www dla klientów i znajomych - autorski system zarządzania treścią postawiony na Codeigniter ( kategorie, zdjęcia, system zarządzania polami i tabelami, oraz aktualizowania ich treści ) - 3 responsywne szablony html (bootstrap ) - aktualny spory (złożony ) komercyjny projekt na Laravel 5.1 budowany od 3,5 miesięca Potrzeby - podjęcie współpracy zdalnej z konkretnymi ludźmi, znającymi się na rzeczy - możliwość czerpania od nich wiedzy i poprawiania swoich niedociągnięć - rozwój skilla na Laravel 5.1 - dobre wynagrodzenie - szczegółowo i konkretnie napisana specyfikacja - rozliczanie się za wykonaną pracę, projekt, nie za godziny ( kwestia do dogadania ) Parę słów od siebie Mam na imie Daniel, mieszkam w Dąbrowie Górniczej, niedaleko Katowic, staram się powiązać swoje życie z programowaniem. Robię to dla pieniędzy, chociaż potrafię też odnaleźć w tym satysfakcję. Działam na Laravel od około 4 miesięcy, w tym czasie sporo się nauczyłem, ale również sporo nauki przede mną. Potrzebuję ludzi, którzy dadzą mi możliwość rozwinięcia się dzięki ich podpowiedziom i krytyce oraz zarobienia konkretnych pieniędzy i wykonania przemyślanych projektów. Kontakt - skype: daniel.yo44 - email: omenomn@onet.eu Dla zainteresowanych - linkii moich dotychczasowych realizacji nieresponsywnych - linki realizacji responsywnych - kod autorskiego cmsa na CodeIgniter - kod aplikacji, nad którą obecnie pracuję na Laravel 5.1 Uwagi - Interesuje mnie tylko i wyłącznie praca na frameworku Laravel 5.1 na dzień dzisiejszy Pozdrawiam Ten post edytował Omenomn 5.10.2015, 10:08:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:13 |