![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję taniego serwera który mi da:
*nieograniczoną ilość aliasów pocztowych *nieograniczoną ilość subdomen *30Mb na www *50Mb na 5 kont e-mail *php,CGI,SSI,SSL *Bazę danych około 10Mb *Stabilny serwer (bardzo ważne) *4-5Gb linit transferu P.S. Jeżeli założe alias pocztowy na konto na onecie n.p. na konto jacek@poczta.onet.pl czy wysyłane pliki poprzez alias będą miały wpływ na transfer miesięczny mojego konta? -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://hosting.tanio.net/index2.php?go=expert
*nieograniczoną ilość aliasów pocztowych - jest *nieograniczoną ilość subdomen - jest *30Mb na www - jest 300 mb *50Mb na 5 kont e-mail - 100 kont, każde 100mb *php,CGI,SSI,SSL - jest *Bazę danych około 10Mb - 3 bazy, każda po 20mb *Stabilny serwer (bardzo ważne) - ![]() *4-5Gb linit transferu - 15 GB 400zł ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu mam zniżkę
![]() ![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat http://hosting.tanio.net/index2.php?go=expert
*nieograniczoną ilość aliasów pocztowych - jest *nieograniczoną ilość subdomen - jest *30Mb na www - jest 300 mb *50Mb na 5 kont e-mail - 100 kont, każde 100mb *php,CGI,SSI,SSL - jest *Bazę danych około 10Mb - 3 bazy, każda po 20mb *Stabilny serwer (bardzo ważne) - ![]() *4-5Gb linit transferu - 15 GB 400zł ![]() jedna z ciekawszych jakie widzialem ... -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...ja korzystam z troche innej ofery tej firmy i jestem bardzo zadowolony!!
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Może http://www.strefa.pl/ ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...podoba mi sie "Pakiet Srebrny" jest w zasiegu mojej kieszeni: 90mb, php, MySQL (10mb), ... wiecej na: http://www.strefa.pl/efirma/opis/?pack=1 a kosztuje 100zł + 22% VAT
![]() -------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
ale i tak najlepsza oferte hostingowa bedzie mialo www.newcomo.pl sponsor serwisu
od pakietow gdzie w standardzie bedzie wiecej narzedzi dla programistow ... jakich wszystko w swoim czasie ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
...heheh no moze i tak, ale jego cena bedzie ogromn... jak dla ucznia/studenta itp
-------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
nie postaramy sie aby byla milym zaskoczeniem conajmniej dla zarejestrowanych userow z forum.php.pl
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
no no
![]() -------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajnie 8) Czekam.
Mam nadzieję, że nie będzie wymagana ilość postów >1000 czy tylko dla moderatorów czy innych grup ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może ATTU.pl jest bardzo tani na jego serverze są takie serwisy jak www.starwars.pl itp. a pozatym to szybki server i duze mozliwosci negocjacji
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie postaramy sie aby byla milym zaskoczeniem conajmniej dla zarejestrowanych userow z forum.php.pl
Its'me nie mozemy sie wszyscy doczekac po tym jak zrobiliscie nam przedsmak na jesieni z testami i informacjami jakie podaliscie... mam nadzieje ze bedzie to szybko bo jak na razie szukam konta taniego a wiadomo ze wolalbym miec u was. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:52 |