![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 6 Dołączył: 14.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam taki problem
mam w bazie info powiedzmy ze checkbox zostal zaznaczony. teraz robie edycje i nie wiem za bardzo jak to pokazac znaczy moze tak mam w bazie pole checked i w nim wpisaną wartość "1" teraz chcialbym wsywietlic checkboxa ale ze ponieważ jest wartość jeden w bazie chce by od razu pojawil sie zaznaczony. jak nic to pewnie jedna linijka ale sie zacialem wiec HEEEEEEEEELP jak trwoga to do Pana Boga ![]() -------------------- "zycia nie mierzy sie liczba oddechow,
ale liczba chwil, ktore zapieraja dech w piersi" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W checkboksie piszesz checked="checked" i jest zaznaczony. Jak wyciągnąć dane z bazy i sprawdzić czy 1==1 powinieneś wiedzieć.
-------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 6 Dołączył: 14.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wielkie dzieki
mowilem ze bedzie bzdura zacialem sie caly czas chcialem przez value wielkie dz -------------------- "zycia nie mierzy sie liczba oddechow,
ale liczba chwil, ktore zapieraja dech w piersi" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:25 |