![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 4 Dołączył: 19.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Was. Mam małe pytanie, gdzie mogłem znaleźć pełnej odpowiedzi. Jak się połączyć za pomocą putt`iego za pomoca ssh mając plik *.ppk i klucz rsa? Mam również tradycyjne dane typu login i hasło, a i jeszcze mam passphrase do kluczy - gdzie mogą być mi one potrzebne ?
-------------------- ---
"kto pyta ten nie błądzi"... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może pomoże https://my.bluehost.com/cgi/help/putty#puttygen
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 4 Dołączył: 19.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok super pomogles, dziala ;-) mam jeszcze pytanie, jak znalezc katalogi serwisu np public_html ? Zaraz po zalogowanii jesli dam polecenie ls to mam tylko index.html ( na zielono ) i dead.letter ? Po zalogowaniu widze ze to debian , moze to jakos pomoze
-------------------- ---
"kto pyta ten nie błądzi"... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podstawy konsolozy linuksa
![]() cd pwd ls zapewne serwisy lądują w /var/www/vhosts/.... zacznij szukanie od /var/www |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:29 |