![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten o to kod w momencie kiedy jest po za chmodami 777 nie chce mi działać, a w momencie kiedy go dam do katalogu gdzie są obrazki to pięknie działa... Sprawdziłem to tym kodem:
Co jest nie tak ? Sypie się jak moja była w tym momencie:
zwraca: "Cannot Initialize new GD image stream" Pozdrawiam ![]() -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
Strony internetowe Świnoujście |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 27 Dołączył: 19.10.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo jest:
Jak mowilem dziala w katalogu gdzie sa obrazki a jak na index.php chce zmienic obrazki w upload to nie dziala juz -------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
porównaj uprawnienia (owner:group) dla index.php i katalogów oraz plików jpg
|
|
|
![]()
|
|
różnica jest w chmod ale nie chce dodawać do głownego katalogu chmod 777 bo to bez sensu i nie bezpieczne
-------------------- Jak coś jest dobre, to nie znaczy że nie może być to lepsze - Ideały nie istnieją ;D
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:57 |